Welcome to
Your Future Is Now!

BEMER micro-circulatie voor uw vitaliteit en gezondheid

18 artikelen, meningen en gedachtes over en (vaak bijzondere) ervaringen van gebruikers met de micro-circulatie systemen van Bemer. Door Erwin van Lun - Bemer Partner in Nederland en België

Mijn Bemer Ervaringen tot nu toe

Bemer Ervaringen Flexibiliteit
Sinds 25 november 2014 heb ik een Bemer Pro Set in huis. Ik ben er meteen enthousiast mee aan de slag gegaan. Ik volgde niet helemaal het boekje, en ontdekte later ook waarom de guide lines zijn zoals ze zijn. Hier zijn mijn ervaringen tot nu toe:


  • Voelen: ik voelde niet zoveel van de behandeling zelf. In het begin niet en eerlijk gezegd nog steeds niet echt. Voel af en toe warmte, tintelingen, stroming, maar echt spectaculair (nog) niet. Wellicht is het zelfs nu nog wel iets minder dan in het begin omdat ik er nu ook helemaal niet meer op let.

  • Meer energie: Het eerste dat ik merkte is dat ik meteen véél meer energie kreeg. Na een week ging ik van trappen springen en in de stad had ik de neiging te rennen in plaats van te wandelen.

  • Knieën: niet lang daarna kon ik weer de diamantzit (of bliksemhouding of vajrasana) aannemen. De schade aan mijn meniscus uit 2011 en 2012 kan ik moeilijk bekijken zonder kijkinstrumenten wink, maar het 'getraumiseerde' weefsel er omheen werd weer in elk geval weer soepel zodat ik ineens weer zo kon zitten bij bvb massages. Na de zomer ga ik eens kijken of ik toch nog een operatie nodig heb. Als dat zo is, dan vertrouw ik dat ie in elk geval een stuk sneller zal herstellen dan als ik eerder een ingreep had laten doen.


Waarom zijn de Bemer matrassen zo duur?

bemer matras prijzen
De prijs van een Bemer systeem is helaas voor veel mensen te hoog, zij kunnen het simpelweg niet betalen, zelf niet met lease regelingen. Met meer dan een miljoen gebruikers wereldwijd, zou de prijs van de matrassen toch naar beneden moeten kunnen?

Het gaat inderdaad om behoorlijke bedragen die voor veel mensen niet zijn weggelegd. Om welke prijzen gaan het eigenlijk? Eerst even een misverstand ten aanzien van de Bemer matras.

Verbetering immuunsysteem met een verbeterde microdoorbloeding

Deze video toont hoe het immuunsysteem verbetert met behulp van het Bemer signaal. In de eerste video zijn 2 bloedvaten in het capilaire gebied te zien met een capilaire aftakking. Het gele gebied is voornamelijk lichaamsvocht waarin cellen te zijn te zien.

Vóór de behandeling is de doorbloeding slecht en ook de vasomotion (de knijpbeweging, peristaltiek) in de vaatjes is zeer slecht. Tijdens de (acht minuut durende) behandeling versnelt de doorbloeding en worden de capilairen veel beter voorzien van bloed. Aan het einde van de behandeling is zeer duidelijk te zien dat het aantal witte bloed lichaampje in het rechtervat duidelijk is toegenomen, en dat zij ook de vaatwand 'afscannen'.

Immuunsysteem witte bloedlichaampjes in capilairen

Dat is precies hoe witte bloedlichaampjes willen bewegen. Daarmee kunnen zij op zoek gaan naar lichaamsvreemde eiwitten. Op het moment dat zei die vinden, dringen zij door de vaatwand, en vernietigen de parasiet, bacterie of virus. Dat is het immuumsysteem in actie.

Aan het einde van de video wordt e.e.a. nog een keer bekeken wanneer het Bemer signaal uit is. Dan blijkt (ook hier) dat de verbetering nog altijd zichtbaar is. Zo werkt het Bemer signaal altijd nog 12 tot 16 uur door. Met 2x per dag behandelen een veel beter immuumsysteem.

Gezondheidsverzekering van GCN: gezond blijven in plaats van ziektes repareren

Logo Gezondheids Cooperatief
Dit is een mooi initiatief: het GezondheidsCooperatief. Uitgangspunt is een gezondheids (ziektekosten)verzekering op te zetten waarbij de mens in gezonde toestand centraal staat; die bovendien zelf verantwoordelijkheid neemt in plaats van een instantie die beslist over het lot. How cool is that? GCN geeft handvatten om de eigen verantwoordelijkheid invulling te geven door middel van het delen van ervaringen, ervaringsdagen, een eigen gezondheidsdossier en nog veel meer. De GCN is van plan 'in de nabije toekomst' de keuzevrijheid financieel ook mogelijk door de GezondheidsVerzekering op te zetten. Volgens hun website is het streven deze op 1 januari 2016 in te laten gaan.

Om de organisatie op te zetten en draaiende te houden werkt de GCN nu met lidmaatschap. Dat kost 50 euro per jaar. Eigenlijk een must voor iedereen die heel bewust gezond leeft en liever wat geld uitgeeft aan ziekte preventie dan aan heeel veel meer geld (direct of via belasting) aan mensen levenslang voorzien van (hele dure) medicijnen met allerlei bekende en onbekende bijwerkingen.Anyway, we gaan voor het positieve, we gaan voor gezondheid! Dit moet echt vorm gaan krijgen!

De volgende Ervarings- en Ontmoetingsdag is gepland op zaterdag 30 mei.

Wetenschappelijk onderzoek Bemer fysische vaattherapie

Bemer en Wetenschap
Dit artikel geeft een overzicht van het belangrijkste wetenschappelijk onderzoek met Bemer fysische vaattherapie. Sinds de technologische doorbraak met de introductie van de Bemer Classic en Bemer Pro in 2010 (die de Bemer 3000 vervingen) is het aantal wetenschappelijke studies snel gestegen. Nieuwe onderzoek bevat ook placebo en dubbelblind geteste experimenten.

Verslag uitverkochte Bemer Conventie in Keulen

Een leuke energieke video van de Bemer conventie in Keulen afgelopen februari. Helaas al uitverkocht toen ik me inschreef als Bemer partner, maar volgend jaar ben ik er zeker bij!!!!

Bemer mat, Bemer matras of gewoon een B.Body?

Mat, Matras op Bed en Bemer B.Body Professional
Sinds ik het Bemer systeem gebruik (ik heb een Pro-Set) en erover praat met anderen merk ik verwarring tussen 'bemer mat', 'bemer matras', B.Body, B.Body Classic en B.Body professional. Laat ik dat hier nog eens uitleggen.

In de foto ligt de volledige B.Body professsional opgerold op een bed. Zoals voor velen inmiddels wel bekend is dit de belangrijkste applicator, het onderdeel waarmee het Bemer signaal de menselijke micro-circulatie kan bereiken. Deze body is te gebruiken op een bank, op een stoel of op een bed terwijl iemand erop ligt. Deze applicator kan worden gebruikt aan beide zijden, zodat iemand de Body ook over iemand gelegd kan worden, wat bijvoorbeeld handig is bij bedlegerigheid en ziekenhuisbehandeling.

De versie op de foto wordt standaard geleverd bij de Bemer Pro Set en komt ondermeer met een beschermhoes voor het voetengebied. De Bemer Classic Set komt met een eenvoudigere Body die het signaal echter wel op dezelfde wijze doorgeeft.

Bemer Microcirculatie in animatie video

In deze video wordt de werking van het Bemer micro circulatie signaal uitgelegd aan de hand van Lucas, een manager. Lucas besteedt veel tijd achter zijn bureau. Om dit te compenseren gaat Lucas in het weekend hiken in de bergen. Helaas heeft hij hierbij last van lage rugklachten en zelfs pijnstillers kunnen daarbij niet helpen, soms een slechte conditie en kortademigheid en sinds kort heeft hij last van concentratieproblemen. Wat zou hier de oorzaak hiervan kunnen zijn?

Bloedlichaampjes
In de allerkleinste bloedvaatjes, ook wel de micro-vaatjes, of capilairen genoemd, reizen de rode bloedlichaampjes met zuurstof en voedingsstoffen. De cellen kunnen zich daaraan tegoed doen en genereren daarbij afval die cellen weer in het lichaamsvocht achterlaten. Ook witte bloedlichaampjes reizen door het bloed, op een andere manier dan de rode bloedlichaampjes doen, en ruimen ongewenste indringers zoals bacterieen, schimmels, parasieten en virussen op.Positive resultaten bij staar glaucoom, macula degeneratie, traumatisch hersenletsel met Bemer

Dokter Sam Berne uit de VS deelt zijn successen bij het gebruik van Bemer micro-circulatie systemen bij oog en zicht-problematiek zoals staar, glaucoom, macula degeneratie en traumatisch hersenletsel,

Dr Berne is al meer dan 30 jaar Doctor in de Optometrie van Santa Fe New Mexico waar hij werkt als gedrags-optometrist, een holistische tak van optometrie.

Friends buy first Bemer e-Health system

Yuri van der Sluis Emily Bemer
My dear friends Yuri Van Der Sluis and his beautiful wife Emily Van Der Sluis are my very first client for my Bemer Health services. The picture shows them with their Bemer Pro-Set, a scientifically proven system which can really improve people's vitality (and beautiful design as well wink).
pagina 2 van 2 pagina's  < 1 2

+31 621 567 657 WhatsApp E-Mail All days 9:00am - 9:00pm (CET)