Your Planet Sustainable?Your Tribe Harmonious?Your Life Vibrant?
Future Proof Ideas since 2005, by Erwin van Lun

Eerste Bemer bijeenkomst in Montfoort geslaagd

Bemer Bijeenkomst MontfoortGisteravond was de try-out voor het project 'Montfoort Gezond'. Behalve een aantal geinteresseerden waren er drie Bemer gebruikers die hun verhalen vertelden. Dat was bijzonder inspirerend. Dit is wat ze zoal vertelden:
"Vroeger had ik al slaapproblemen. Sinds ik de Bemer gebruik slaap ik veel beter",(vrouw, Bemert sinds april)

"Mijn moeder (van 80, Bemert sinds eind mei) was gevallen en had een hele dikke enkel. Ze heeft daar een paar dagen de Bemer op geplaatst maar met onvoldoende resultaat zodat ze toch maar naar de dokter is gegaan. Hij stelde vast dat er een ontsteking zat, schreef medicijnen voor, pijnstillers en medicamenten om de bijwerkingen te onderdrukken. De bejaarde dame in kwestie hoefde niet lang na te denken en zei: 'dat ga ik niet slikken" waarop de dokter helemaal verbaasd reageerde. Het leek hem zeer onverstandig. Vervolgens heeft ze nog drie dagen gebemert en waren de klachten zo goed als weg.

"Ik heb een grotendeels zittend beroep en ik beweeg eigenlijk veel te weinig. Een paar weken geleden was ik bezig met een verbouwing. Ik moest de hele dag flink werken en maakte allemaal bewegingen die ik normaliter nooit maak. Ik dacht: 'dat zal ik morgen wel terugkrijgen, dat wordt flink spierpijn. Maar helemaal niets. Volgens mij ligt dat echt aan die Bemer" - Man 56, Bemert sinds 8 maanden.

Superleuk dat ook de gebruikers waarbij ik Bemer hebben mogen introduceren bij elkaar zaten. Zo inspireerden zij elkaar. Ik hoefde alleen met een glimlach toe te kijken. Ik zei het toch: ‘het werkt’.

#wordtvervolgd.

Reacties

Gerelateerd

Alle Bemer postings


Twitter
RSS