Your Planet Sustainable?Your Tribe Harmonious?Your Life Vibrant?
Future Proof Ideas since 2005, by Erwin van Lun

Bemer debuut op gezondheidsbeurs in Bergen

Bemer op Gezondheidsbeurs in BergenOp de Gezondheidsbeurs in Bergen heb ik samen met collega Yett-Lou Stocking Korzen het micro-circulatie systeem van Bemer geïntroduceerd. We hadden een beurs-stand en een lezing van een uur over dit reuze interessante onderwerp waarover we allebei zo enthousiast zijn. De beurs werd georganiseerd door Ilona Borst van de Hart Cirkel. In het prachtige Blooming hotel, midden in de bossen, had zij zeker 350 man op de been gebracht.

We waren lekker vroeg aanwezig. Op de foto Yett-Lou die de basis van onze beursstand klaarmaakt. Daarna is het veeeel drukker geworden en hebben we geen tijd meer gehad om een foto te maken! (promise: volgende keer hebben we een betere foto wink)

Het mooie van deze beurs is dat de meeste bezoekers een ziekte benaderen als een onbalans in het lichaam die opnieuw uitgelijnd moet worden. Het uitgangspunt van de meeste bezoekers daarbij is dat elke ziekte die ergens in het leven zich heeft geopenbaard, hoe ernstig dan ook, in principe te genezen is. Het pad daartoe is echter niet eenvoudig en bovendien strikt individueel. Iedereen moet dus zijn eigen weg zoeken: wat werkt op welk moment. Het is voelen, proberen en experimenteren. En dat was ook de sfeer van beurs.

Op de beurs waren bijvoorbeeld deze disciplines vertegenwoordigd die direct op het lichaam ingrijpen: massage, cranio-sacraal therapie, water filters, zuurstofwater, B12, kruiden,wilde eetbare planten, supplementen, yoga, wim hof methode en dieëten. Ook de emotionele, mentale en energetische benaderingen waren aanwezig zoals stralingsdeskundigen, Maya, EFT, trauma verwerking, familie opstellingen, soul singing,

Bemer is te zien als een soort verbinding tussen alle disciplines die aanwezig waren. Voeding en zuurstof moeten cellen wel kunnen bereiken en als de afvalstoffen zijn afgevoerd dan kan het lichaam veeel sneller reageren op veranderingen in het emotionele, mentale en spirituele veld. Ik heb dat persoonlijk ervaren en gun dat anderen ook!

Op de beurs melden zich behoorlijk wat geintereseeerden. We hebben allerlei gesprekken gevoerd met mensen die met parkinson, reuma, opvliegers, spasmes, slaapproblemen of rugklachten. Hun interesse gaan we nu zo goed mogelijk onderzoeken zodat zij zelf kunnen kiezen of Bemer op dit moment in hun leven past. Hoe leuk! Uiteindelijk geloven wij dat Bemer een onmisbaar hulpmiddel wordt in ieder gezin, zo gewoon naast het bed, zoals de tandenborstel in de badkamer. We’re just here to assist..

Reacties

Gerelateerd

Alle Bemer postings


Twitter
RSS