Welcome to
Your Future Is Now!

Bemer Microcirculatie in animatie video

In deze video wordt de werking van het Bemer micro circulatie signaal uitgelegd aan de hand van Lucas, een manager. Lucas besteedt veel tijd achter zijn bureau. Om dit te compenseren gaat Lucas in het weekend hiken in de bergen. Helaas heeft hij hierbij last van lage rugklachten en zelfs pijnstillers kunnen daarbij niet helpen, soms een slechte conditie en kortademigheid en sinds kort heeft hij last van concentratieproblemen. Wat zou hier de oorzaak hiervan kunnen zijn?

Bloedlichaampjes
In de allerkleinste bloedvaatjes, ook wel de micro-vaatjes, of capilairen genoemd, reizen de rode bloedlichaampjes met zuurstof en voedingsstoffen. De cellen kunnen zich daaraan tegoed doen en genereren daarbij afval die cellen weer in het lichaamsvocht achterlaten. Ook witte bloedlichaampjes reizen door het bloed, op een andere manier dan de rode bloedlichaampjes doen, en ruimen ongewenste indringers zoals bacterieen, schimmels, parasieten en virussen op.Vasomotion
Het netwerk van de micro-circulatie heeft een lengte van meer dan 100.000 km. Dat is 2,5 keer rond de aarde!! Het hart kan onmogelijk met een ritme van 60x per minuut het bloed voortpompen. Daarom wordt het bloed geholpen door de peristaltiek, het voortstuwend vermogen, van de bloedvaatjes.

Helaas wordt door factoren als stress, te weinig slaap, ouderdom en ziektes de vasomotie verstoord en daarom heeft Lucas last van concentratieproblemen, holt z’n uithoudingsvermogen achteruit, doet zijn onderrug zeer en kunnen pijnstillers het doel (de spieren in de onderrug in dit geval) niet bereiken.

Bemer helpt
Dit is precies waar Bemer z’n werk kan doen. Door stimulatieisignalen wordt de vasomotion weer op gang geholpen, kunnen rode- en witte bloedlichaampjes de cellen bereiken en hun werk weer doen, Problemen bij Lucas verdwijnen als sneeuw voor de zon. En dat alleen met 2 x 8 minuten behandelen per dag.

Alle Bemer postings


+31 621 567 657 WhatsApp E-Mail All days 9:00am - 9:00pm (CET)