Your Planet Sustainable?Your Tribe Harmonious?Your Life Vibrant?
Future Proof Ideas since 2005, by Erwin van Lun

Eerste Nederlandse Bemer Pro Set financiering door Crowd Funding

Gerco Klein Bemer Crowd FundingWoerdenaar Gerco Klein (47) heeft als eerste Nederlander met een Crowd Funding campagne zijn Bemer Pro Set bij elkaar gekregen.

Na een ziekbed van 27 jaar (zie campagne tekst), inclusief kanker, hartaanvallen en diabetes en met dagelijks gebruik van 23 pillen droomde Gerco nog alleen van een 'gewoon' leven. Toen hij in aanraking kwam met Bemer besloot hij zélf de verantwoordelijkheid voor zijn eigen gezondheid te nemen: hij wilde ook een Bemer. De financiering was echter een probleem.

Gelukkig kreeg hij al snel twee keer 600 euro aangeboden van zijn buurman resp. zijn ex-vrouw, genoeg voor de borg, waardoor hij de reguliere Bemer test periode in kon gaan. Met de Crowd Funding campagne kreeg hij 75 donaties waarmee hij het restbedrag kon bijbetalen. De donateurs gaven bedragen varieërend tussen de 5 euro en 300 euro en lieten ondersteunde berichten achter voor Gerco. Deze tekstjes waren vaak hartverwarmend; zo mooi om te zien hoe zoveel mensen zich zo achter een gezondheidswens kunnen scharen!

Inmiddels gebruikt Gerco de Bemer 9 weken en vertelt hij over de resultaten tot nu toe: "in eerste instantie kreeg ik meer energie en niet lang daarna verbeterden mijn INR waarden (trombose) waardoor ik in overleg met m'n arts mijn medicatie mocht afbouwen. Een paar weken geleden begonnen ook mijn diabetes waarden te verbeterden. Het kan allemaal toeval zijn maar het is wel opvallend dat al deze factoren heel lang stabiel waren en tegelijkertijd veranderden toen ik met de Bemer begon. Een leuke bijeenkomstigheid is dat ik nauwelijks meer koude voeten meer heb in bed! "

We wensen Gerco een hele goede gezondheid voor 2016!

Reacties

Gerelateerd

Alle Bemer postings


Twitter
RSS